2011. december 24., szombat

Bray, Libba : Rettentő gyönyörűség: (Vörö - Jelenlegi ára: 2 460 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Rettentő gyönyörűség: (Vörös pöttyös könyvek)A könyv listaára: 2999 Ft. Leírás:
Misztikus fantasy, hátborzongatóan elegáns horror, klasszikus gótikus mese, történelmi regény, érzelmes keserédes történet ezt mind kínálja Libba Bray remekbe szabott regénye, amely a 19. század végén, az akkor még brit gyarmatnak számító Indiában veszi kezdetét. Itt él arisztokrata családjával a tizenhat éves, nevelhetetlenül makacs Gemma. A lány a születésnapján összerúgja a port édesanyjával, akivel kapcsolatban nem sokkal ezután egy iszonyatos vízió ragadja el. Döbbenetes módon a látomás, amely a mama haláláról szólt, rövidesen valóra válik. A félárva, rémálmoktól gyötrődő lányt két hónapon belül egy bentlakásos iskolába, a londoni Spence-be küldik, ám állapota itt sem javul. Egy nap egy titokzatos fiatalember figyelmezteti, hogy álljon ellen a látomásoknak, ám jóakarója tanácsával mit sem törődve, Gemma egyik éjjel egy gyermek kísértetének a nyomába szegődve baljóslatú napló birtokába jut, amely kulcsot ad számára ahhoz, hogy kapcsolatba lépjen a misztikus Renddel, amelyhez rejtélyes módon egykor édesanyja is kötődöttISBN: 978-963-245-005-6A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 460 Ft

Az aukció vége: 2011-12-25 22:45
. Bray, Libba : Rettentő gyönyörűség: (Vörö - Jelenlegi ára: 2 460 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése